EAU Thermale od Uriage: TOP 5 pro intenzivní hydrataci

8. 6. 2023 · 6 minut čtení

Potřebuje vaše pleť hydrataci? Jemné linky, suchá místa – to vše se dá napravit. Stačí sáhnout po výživné kosmetice. Otestovala jsem kosmetickou řadu EAU Thermale od Uriage. Které produkty jsem si oblíbila?

EAU Thermale od Uriage: TOP 5 pro intenzivní hydrataci

Proč je hydratace pokožky důležitá?

Pokud pokožka trpí na nedostatek hydratace, ztrácí elasticitu a zářivost. Objevují se drobné vrásky a jemné linky. Přitom stačí obličeji znovu dodat vláhu a získá zpátky svou pružnost. To mi poradila dermoporadkyně v mé oblíbené lékárně Dr. Max u nás v Jihlavě. 

Teď s druhým dítětem se moc nevyspím a je to vidět i na mé pokožce. Stěžovala jsem si, že mám vrásky. Dermoporadkyně mě ale vyvedla z omylu. To mám jen vysušenou pleť, která přímo volá po hydrataci, aby se znovu krásně vypnula a obnovila svou elasticitu.

Kondici pleti vylepší kvalitní dermokosmetika. Samozřejmě je důležité i dobře spát, zdravě jíst, hodně pít a alespoň trochu se hýbat.

Vláhu pleti dodá TOP 5 hydratačních přípravků od Uriage              

Rozhodla jsem se učinit moudré radě zadost a vrhnout se na hydrataci. A protože v kosmetice preferuju jednoduché a účinné věci, zabrousila jsem do řady EAU Thermale od Uriage.

Recenze hydratační TOP 5 od Uriage
Pro krásnou pleť je důležitá nejen správná životospráva, ale i důkladná péče. Sáhněte po dermokosmetice.

Ta je díky obsahu termální vody pro výživu pleti jako stvořená. Co všechno v ní najdete? Jaké produkty stojí za to? Tady je můj TOP 5 výběr.

Termální voda ve spreji EAU Thermale Uriage. Nosím ji neustále s sebou v kabelce (dobrá, teď spíš v kočárku). Příjemně osvěží a probudí pokožku. Můžete ji používat i přes make-up.

Výživný hydratační krém EAU Thermale od Uriage. Dokonale univerzální věc, geniální na cesty. Ač výživný, není těžký nebo hutný. Pleť nezatěžuje. Berte v létě na dovču nebo ho mějte v práci v šuplíku.

Hydratační sérum EAU Thermale Uriage. Pro opravdu hloubkovou hydrataci používejte večer pod noční krém. Doporučuje se aplikovat několikrát do týdne. Pro intenzivní hydratační kúru nanášejte sérum každý večer po dobu 14 dní.

Hydratační noční maska EAU Thermale Uriage se pyšní nejen obsahem termální vody Uriage, ale také extraktem z protěže. Má vodnatou gelovou texturu, nelepí a po chvilce se vstřebá do sucha. Pomáhá obnovit přirozenou bariéru pokožky, díky tomu se pleť méně vysušuje a lépe se regeneruje. Je typická svou ultra lehkou texturou.

Krém na ruce EAU Thermale Uriage. Poradí si s dlaněmi, které jsou vysušené, šupinaté, drsné, se sklonem k praskání. Takže aby něžné ručky nebyly jako šmirgl, mažu, mažu a mažu.

Krém obsahuje emulzi kosmetického oleje ve vodě, díky tomu má hydratační vlastnosti krému i oleje. Navíc v něm najdete také bambucké máslo a pro zdravou kondici pokožky ještě vitamin E.

Hledáte to pravé pro svou pleť? Nechte si poradit od dermoporadkyň v dermocentrech lékáren Dr. Max. Udělají vám diagnostiku a pomohou s výběrem.

Články k tématu EAU Thermale od Uriage: TOP 5 pro intenzivní hydrataci

  • Řasenka nesmí chybět ve výbavě žádné ženy. Jenže ne každá to s ní umí tak, jak by si přála. V tomto článku se podíváme na to, jak i z krátkých řas vykouzlit podmanivý pohled. Na pomoc si přizveme nejen kvalitní řasenky, ale také další „kouzla“.
  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.