Nuxe BIO – testování produktů: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?

15. 8. 2023 · 4 minuty čtení

Nuxe BIO vyrábí certifikovanou veganskou kosmetiku pro ženy i muže. Zaujme cennými ingrediencemi z přírody i nádhernými vůněmi. Do rukou se mi dostalo celkem šest produktů z pleťové péče, tak se pojďme podívat na to, jak si vedly.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Nuxe BIO – testování produktů: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?

Rozjasňující detoxikační maska Nuxe BIO 

Jako milovníka pleťových masek mě u Nuxe BIO na první pohled zaujala právě rozjasňující a detoxikační maska. Obsahuje zvláčňující sezamový olej a citrusových extrakt, který z pleti odstraňuje nečistoty a škodliviny. Najdete v ní i vitamin E na podporu regenerace pleti. 

Maska má gelovou texturu, která je pro pleť velmi příjemná. Po nanesení jsem cítila, jak pleť zvláčňuje a zklidňuje. Nedostavilo se žádné pnutí, ani štípání. 

Velkou výhodou této masky je, že ji na obličeji necháváte pouze 5 minut. Po umytí je pleť dokonale čistá, jemná a hydratovaná.

Čisticí micelární voda 3v1 Nuxe BIO

Micelární voda s výtažky z růže damašské, moringy a semínek vinné révy mě mile překvapila. Vřele doporučuji každému z vás. Díky svému složení účinně odstraňuje nečistoty a nadbytečný maz i zbytky make-upu z obličeje a očí. Zanechává pokožku jemnou, svěží a zářivou.

Tip: Nezapomínejte po použití zbytky micelární vody opláchnout čistou vodou.

Obnovující oční krém Nuxe BIO

Na oční okolí se často zapomíná. Naštěstí i na tohle značka Nuxe myslela a do své organické řady zařadila obnovující oční krém s kofeinem, pohankou a vitaminem E. Krém vyživuje a odstraňuje známky únavy. Pohanka má hydratační účinky, redukuje výskyt váčků a tmavých kruhů kolem očí.

Testování produktů Nuxe BIO: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?
Oční krém vyživuje a odstraňuje známky únavy. Hydratuje, redukuje výskyt váčků a tmavých kruhů kolem očí.

Tento obnovující oční krém se rozhodla vyzkoušet i moje maminka. Váčky pod očima ji trápí dlouhé roky a marně hledala produkt, který by jí pomohl. 

Krém má neutrální vůni a jeho konzistence je na první pohled hutná. Avšak po rozetření je krém jemný a k očnímu okolí velmi šetrný. 

Po aplikaci stačí pár sekund a hned na sobě uvidíte rozdíl. Jestliže vás stejně jako mou maminku trápí váčky pod očima, které přidávají roky navíc, tento produkt můžeme jenom doporučit.

Korekční hydratační fluid Nuxe BIO 

Korekční hydratační fluid díky výtažkům z mořských řas zajišťuje hydrataci pokožky a den po dni zlepšuje její kvalitu. Zmenšuje póry, redukuje zarudnutí a nedokonalosti. Je jemný, lehoučký a s příjemnou vůní. Rychle se vstřebává. Nezanechává mastný film, naopak tvář zmatní. V průběhu dne tedy nebudete muset řešit lesknoucí se pleť.

Testování produktů Nuxe BIO: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?
Korekční hydratační fluid díky výtažkům z mořských řas hydratuje a zlepšuje kvalitu pleti. Redukuje nedokonalosti, sjednocuje vzhled.

Antioxidační sérum Nuxe BIO

Jsou dva typy lidí – ti, kteří na pleťová séra nedají dopustit a ti, kteří je ještě nevyzkoušeli. Ať už patříte do jedné či druhé skupiny, antioxidační sérum Nuxe BIO by ve vaší kosmetické tašce nemělo v žádném případě chybět. 

Testování produktů NUXE BIO: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?
Sérum Nuxe BIO působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Rozjasňuje tvář a dodává svěží vzhled.

Antioxidační sérum obsahuje stabilizovaný vitamin C přírodního původu, který zvyšuje ochranu před vnějšími agresory. Působí tak proti předčasnému stárnutí tváře. Krásně vám rozjasní pleť. Svěží, lehká a gelová textura na pokožce doslova taje a dodává jí plný vzhled. Sérum se díky pipetě snadno nanáší a rychle vstřebává.

Pleť byla po nanesení séra jemná a hydratovaná. Nemusíte se bát mastného filmu. Sérum bych doporučila hlavně těm z vás, kdo mají výraznější vrásky, jelikož pokožku krásně napne a vyhladí. 

Obnovující noční olej Nuxe BIO 

Ani před spaním bychom na svou pleť neměli zapomínat, ba právě naopak. Během noci potřebuje speciální péči a od toho tu je obnovující noční olej. Obsahuje výživné rostlinné oleje a extrakt z rýže na podporu obnovy pokožky.

Testování produktů NUXE BIO: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?
Pleťový olej Nuxe BIO je příjemně lehký. Neucpává póry a během noci intenzivně hydratuje. 

Můžete se těšit na jemnou vůni přírodních olejů. A ačkoliv je velmi mastný, rychle se vstřebá. Narozdíl od jiných olejů, které jsem již vyzkoušela, je tento příjemně lehký. Neucpává póry a během noci pleť intenzivně hydratuje. 

 

Jak zní verdikt? Dle mého názoru se produkty značky Nuxe BIO velmi povedly. Luxusní ingredience z lůna přírody zajistí pěstěnou, zářivou pleť. Šetrné složení je vhodné i pro citlivou pokožku. A díky elegantním obalům z Nuxe BIO vykouzlíte i perfektní dárek pro vaše blízké. Prolistujte nabídku Dr. Max a udělejte si radost.

Články k tématu Nuxe BIO – testování produktů: Jak si vedly a vyplatí se do nich investovat?

  • Dekorativní kosmetika je můj koníček. Kdybyste se podívali do mé kosmetické taštičky, na první pohled by vám bylo jasné, že rtěnky, především ty matné, jsou mým číslem jedna. Matné rtěnky jsou na trhu již několik let a oblíbili si je nejenom modelky a make-up artisti. Tento styl líčení si zamilovaly miliony žen po celém světě, a to včetně mě.
  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.   
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora