Recenze na Collagen Drink: Jak si stál kolagen z lékárny Dr. Max?

7. 6. 2023 · 6 minut čtení

Jen těžko byste hledali někoho, kdo ještě nevyzkoušel jakýkoliv kolagen. Jenže ne každý z nich splní to, co slibuje, a i já jsem se již několikrát napálila. Má poslední recenze na kolagen byla u vás velmi oblíbená, a proto jsem se rozhodla vyzkoušet další. Tentokrát se mi do rukou dostal doplněk stravy s kolagenem Dr. Max Collagen Drink, tak se pojďme podívat na to, jak si vedl.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Recenze na Collagen Drink: Jak si stál kolagen z lékárny Dr. Max?

Doplněk stravy Dr. Max Collagen Drink vás překvapí nejen svým složením

U kolagenů mám všeobecně raději, když jsou rozděleny do sáčků, které si můžu vzít kamkoliv s sebou, což byla první příjemná věc, která mě na Dr. Max Collagen Drinku zaujala. Při důkladnějším pročítání složení jsem zjistila, že to určitě nebude ani věc poslední.

Hlavními složkami Dr. Max Collagen Drink jsou:

Kolagen
Hyaluronát sodný
Biotin
Mangan a zinek
Vitamin C

U některých nejmenovaných kolagenů mě před jejich užíváním často odradila nepříjemná chuť i rybí zápach, který se mi bohužel nepodařilo přebít ani pomerančovým džusem. To ovšem není tento případ – Collagen Drink má příjemnou limetkovo-citrónovou příchuť. Skvěle tak chutná pouze s vodou, ale hodí se i do džusu, smoothie, a dokonce jej můžete přidat do jogurtu.

Recenze Collagen Drink Dr. Max, jak obstál?
Collagen Drink má příjemnou limetkovo-citrónovou příchuť. Skvěle tak chutná pouze s vodou, ale hodí se i do džusu, smoothie, a dokonce jej můžete přidat do jogurtu.

Jaké byly výsledky po třech měsících?

Collagen Drink jsem užívala vždy ráno během snídaně, podle nálady jsem si jej dala buď s vodou s citrónem, nebo džusem – jedno balení obsahuje 30 sáčků, vydrží vám tak měsíc. 

Tip: Doporučuji nápoj s kolagenem pořádně zamíchat a nechat chvíli odstát, aby měl kolagen čas se dokonale rozpustit.

Jak už to u doplňků stravy bývá, aby se dostavily kýžené výsledky, je vhodné je užívat delší dobu. Abych vám tak mohla přinést objektivní recenzi, rozhodla jsem se tento kolagen užívat tři měsíce.

Když začnu užívat doplňky stravy, snažím se být trpělivá a nehledám změny již po pár dnech, ale dávám přípravku čas. U Collagen Drinku jsem však na první výsledky nemusela čekat nijak dlouho, přibližně po dvou týdnech jsem si prvních známek užívání všimla na své pleti. 

Již několik let mě trápí pleť se sklony k akné, která na jakoukoliv změnu, ať už je to jídelníček či nová kosmetika, reaguje téměř okamžitě. Po těchto dvou týdnech byla má pleť bez viditelných pupínků, byla na pohled hydratovaná, vyživená a já měla konečně pocit, že ji mám pod kontrolou.

Osobní zkušenost s Collagen Drink Dr. Max.
U Collagen Drinku jsem na první výsledky nemusela čekat nijak dlouho, přibližně po dvou týdnech jsem si prvních známek užívání všimla na své pleti. 

Při některých cvicích, především u dřepů, mě trochu trápilo pravé koleno, ovšem nepříjemné pocity se přibližně po měsíci užívání kolagenu výrazně zmírnily a byla jsem schopná i déle vydržet. Poslední změnu na svém těle jsem zpozorovala ke konci tohoto tříměsíčního testování.

Na jaře mě trápí vysušené konečky vlasů, které se objeví i po jejich zastřižení. Jenže tentokrát se tak nestalo a mé vlasy jsou na dotek jemné, hladké a krásně lesklé. Stále používám ty stejné přípravky na vlasy, které se mi osvědčily, změnu tedy připisuji právě užívání Dr. Max Collagen Drink.

Doplněk stravy Dr. Max Collagen Drink je tak ideální pro všechny, kdo chtějí podpořit celkovou vitalitu organismu, dopřát si komplexní péčio pokožku, vlasy, nehty a udržet dobrý stav kostí a kloubů.

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Články k tématu Recenze na Collagen Drink: Jak si stál kolagen z lékárny Dr. Max?

  • Nestihli jste se objednat ke kadeřníkovi a vaše vlasy už volají o pomoc? Práci kadeřníků doma asi zcela nenahradíme, avšak za pomoci kvalitních produktů můžeme vlasům dopřát péči, kterou jistě ocení. Na co byste se tedy v péči o vaše vlasy měli zaměřit a po jakých produktech sáhnout?
  • Řasenka nesmí chybět ve výbavě žádné ženy. Jenže ne každá to s ní umí tak, jak by si přála. V tomto článku se podíváme na to, jak i z krátkých řas vykouzlit podmanivý pohled. Na pomoc si přizveme nejen kvalitní řasenky, ale také další „kouzla“.
  • Suchá pokožka dovede potrápit celoročně. A bohužel se jí nevyhneme ani bezprostředně po koupání. Kromě toho, že suchá pleť nevypadá hezky, necítíte se kvůli ní dobře. Čeho bychom se v péči o suchou pokožku měli vyvarovat, aby byla i po koupeli hydratovaná a vyživená?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora