Recenze mořského kolagenu Collalloc: Splnil to, co slíbil?

30. 11. 1899 · 6 minut čtení

Už delší dobu hledám mořský kolagen, který bude nejen účinný, ale i za dobrou cenu. Při pročítání nejrůznějších diskuzí a recenzí mi do oka padl právě Collalloc, který se řadí mezi levnější. Složením totiž konkuruje i těm méně cenově dostupným. Jak jsem s ním byla spokojená? A jaká byla moje osobní zkušenost po 3 měsících užívání?

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Recenze mořského kolagenu Collalloc: Splnil to, co slíbil?

Proč je kolagen pro tělo důležitý?

Pro správné fungování celého těla je kolagen nesmírně důležitý. Přeci jen se nachází ve většině tkání, a především v pokožce, kloubech a kostech. Bohužel okolo 25. roku života jeho přirozená tvorba začíná postupně klesat a po 45. roce se kolagen přestává tvořit úplně. A tak si musíme dopomoct sami.

Když se podíváme blíže na složení Collallocu, zjistíme, že se jedná o doplněk stravy s vysokým obsahem bioaktivního mořského kolagenu bez jakýchkoliv přísad a aditiv. Protože je bioaktivní, tělo s ním zachází jako s vlastním kolagenem. Při užívání jej doručí přesně tam, kde je potřebný.

Na e-shopu Dr. Max se dočtete, že Collalloc podporuje:

  • hebkou, hydratovanou a vyživenou pleť,
  • objemné, pružné a pevné vlasy,
  • krásné nehty.

A protože mému tělu dává zabrat nejen pravidelné cvičení, ale i zimní počasí, Collalloc vypadal přesně jako přípravek, který jsem potřebovala. Rozhodla jsem se ho vyzkoušet. A dnes vám po třech měsících užívání přináším recenzi.

Jak se mořský kolagen Collalloc užívá?

Pro začátek je dobré říct, že výsledky užívání nejenom Collallocu, ale téměř jakéhokoliv doplňku stravy, neuvidíte za týden. Je nutné vytrvat a užívat pravidelně, tak jak doporučuje výrobce. Z tohoto důvodu jsem pro vás Collalloc testovala tři měsíce, protože si myslím, že dříve se jeho účinky neprojeví naplno.

Recenze mořského kolagenu Collalloc
Je nutné vytrvat a užívat pravidelně, tak jak doporučuje výrobce. Z tohoto důvodu jsem pro vás Collalloc testovala tři měsíce.

Když jsem dostala balení Collallocu do ruky, zaujal mě vzhledem i praktickým balením. Uvnitř najdete 30 nadávkovaných sáčků. Když tedy někam jedete, nemusíte s sebou brát celé balení i s odměrkou. Stačí vzít jen pár malých sáčků, které nezaberou žádné místo. To pro mě bylo velké plus hned od začátku.

Po otevření jednoho ze sáčků jsem do skleničky vysypala bílý krystalický prášek, který nijak nezapáchal. První den jsem zkusila Collalloc rozpustit jen ve vodě, avšak i když má být bez chuti, jistou pachuť jsem cítila, a tak jsem v dalších dnech raději volila džus.

Další příjemnou vlastností, kterou mořský kolagen Collalloc má, je, že jej můžete buďto zalít vodou nebo rovnou do vody vsypat, což u jiných kolagenů nefunguje. Většinou začínají hrudkovatět. Než se rozpustí, musíte chvíli vyčkat, když jej ale smícháte například s džusem jako já, ani nepoznáte, že pijete kolagen. Collalloc byste měli užívat každý den bez přestávky.

Recenze mořského kolagenu Collalloc.
Než se rozpustí, musíte chvíli vyčkat. Smíchejte ho s džusem jako já – ani nepoznáte, že pijete kolagen.

Co mi Collalloc přinesl a jak ho hodnotím?

U kolagenů se obecně doporučuje užívat minimálně měsíc. Já ale první výsledky viděla přibližně už po dvou týdnech užívání. Jelikož v zimních měsících trpím na suché ruce, změnu jsem zaznamenala právě zde.

V zimě je pro mě téměř nemožné fungovat bez krému na ruce, po dvou týdnech užívání Collallocu byla však má pokožka na rukách perfektně jemná a suchá místa zmizela i bez použití krému. Ten jsem poté nanášela na ruce pouze před spaním.

Již několik let mě trápí problematická pleť. Ovšem přibližně po měsíci užívání Collallocu jsem si všimla, že se mi pupínky začaly tvořit výrazně méně. A pokud se mi nějaký větší objevil, stejně tak rychle i zmizel. Přestala mě trápit i suchá místa na čele a kolem nosu, přitom jsem nic kromě užívání tohoto mořského kolagenu nezměnila.

Co se týče vlasů, patřím mezi ty šťastnější, kterým chladné počasí kvalitu vlasů příliš neovlivňuje. Na vlasech jsem tedy nějaké zásadní změny neočekávala, ale i v tomto případě mě účinky Collallocu příjemně překvapily. Vlasy jsou o poznání lesklejší a hebčí na dotek.

Jak bych tedy na závěr své recenze Collalloc zhodnotila? Tento produkt mě oslovil již na začátku a díky svým účinkům, které jen neslibuje, ale skutečně plní, si získal mé srdce. Bez rozmýšlení objednávám další balení!

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Články k tématu Recenze mořského kolagenu Collalloc: Splnil to, co slíbil?

  • I když mnoho žen odlíčení nepřikládá velkou váhu, právě tento krok je v cestě za krásnou a svěží pletí velmi důležitý. Odstraňování make-upu i následné čištění má svá pravidla. Nedodržíte je a pleť vám to začne vracet. Třeba v podobě předčasných vrásek či nežádoucích pupínků. Jak tedy při odlíčení pleti postupovat?
  • Suchý šampon se stal nezbytným pomocníkem pro mnoho z nás. Díky němu můžeme rychle a efektivně oživit naše vlasy bez nutnosti je zdlouhavě umývat. Přemýšlíte i vy nad koupí suchého šamponu, ale nevíte, jak tento produkt používat? V našem článku vám představíme tipy a triky, jak používat suchý šampon správně, abyste dosáhli dokonalého výsledku.
  • Dlouhé roky jsme my ženy při svých dnech používaly dámské vložky anebo tampony. Postupem času se na trhu objevily další menstruační pomůcky, které nám období menstruace dokážou alespoň o trochu zpříjemnit. Každá z těchto pomůcek má své výhody a nevýhody a dnes se podíváme na to, jak se od sebe liší.
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora