Nuance Magical Glamour Body: Luxusní péče, kterou si zamilujete

7. 6. 2023 · 7 minut čtení

Tahle řada je mimořádná. Stojí mimo řady péče o pleť, které jsou rozděleny účelem i věkovou kategorií. Nuance Glamour je pro všechny bez omezení. Co ale přináší a proč byste ji měli poznat? V dalším díle miniseriálu o značce Nuance vám představím řadu Magical Glamour Body.

Nuance Magical Glamour Body: Luxusní péče, kterou si zamilujete

Do you have a glam?

Glamour je v beauty světě populární slovo. Ačkoliv ho slovníky definují jako ‚půvab‘, používá se spíš ve smyslu krásného českého výrazu ‚šmrnc‘.

Takže všechny celebrity od Hollywoodu přes New York až po Londýn jsou ‚glam‘, případně jsou ‚glamorous‘ – šmrncovní. Vy se možná dnes večer nechystáte na předávání Oscarů, ale ‚glam‘ můžete být taky. Ostatně, šmrnc nezajistí cenovka na šatech, ani účes od kadeřnice. Šmrnc je celkový dojem a ten vychází zevnitř. Z vás.

Nebojte se bohyni uvnitř vás čas od času trochu načechrat a předvést v plné parádě. Nuance pro tyto případy vyvinula speciální řadu. Nemůžete být překvapeni – jmenuje se Magical Glamour Body.

Glamour Beauty Oil spoléhá na vzácné oleje, rostlinná mléka a sílu bylin

Řada Magical Glamour Body je v duchu nejlepších tradic značky Nuance nabitá přírodními ingrediencemi ve vysoké koncentraci a nejvyšší čistotě. Taky ale sází na delikátně smyslnou parfemaci a skvostné, designové flakonky.

Seriál Nuance: Luxusní péče Nuance Glamour
Řada Magical Glamour Body je v duchu nejlepších tradic značky Nuance nabitá přírodními ingrediencemi ve vysoké koncentraci a nejvyšší čistotě.

Vlajkovou lodí řady Glamour je Glamour Beauty Oil od Nuance. Obsahuje patentované aktivní látky Lipolami® ER, Lipidami® Centella a Lipidami® Spirulina s klinicky ověřeným účinkem.

Přírodní oleje, které Nuance Glamour Beauty Oil obsahuje, vám budou známé. Slunečnicový a jojobový olej pokožku bohatě vyživují, hydratují a zvláčňují. 

V poslední době nesmírně oblíbený rakytníkový olej působí jako silný antioxidant, posiluje pleť a podporuje její regeneraci. Samozřejmostí je struktura kosmetického oleje, který se rychle vstřebává do pokožky, nezanechává mastný film a lesk.

Olej použijete na pleť obličeje, na pokožku celého těla i na střední a dlouhé délky vlasů, ať už v denní úpravě, nebo jako intenzivní masku, kterou po chvíli smyjete šamponem.

Krémové překvapení – to je Glamour Body Cream

Luxusní beauty olej je skvělý a na první pohled i očekáváte, že takový bude. Mě osobně ale víc dostal Glamour Body Cream od Nuance. Pokožku hýčká a pěstí. Má gelovou strukturu, ale nenajdete v něm syntetické gelové složky – prostě zase klasická Nuance krasojízda na přírodních ingrediencích. Obsahuje:

výtažek z listů organického černého rybízu
extrakt z koňského kaštanu
extrakt z organického hlohu
emulze z rostlinných mlék
máslo z afrického manga
arganový olej
olej ze sladkých mandlí

Špetka šmrncu pro každého

Řada Magical Glamour Body má jediný cíl – hýčkat a probudit ve vás bohyni. Luxusní produkty od Nuance navíc nemusejí potěšit jen vás. Jsou univerzální a skvěle se tak hodí jako dárek pro další báječné ženy kolem vás.

Seriál Nuance: Luxusní péče Nuance Glamour
I vy můžete být glam. Šmrnc je celkový dojem a ten vychází zevnitř. Z vás. Dopřejte si tu nejlepší péči se značkou Nuance.

Znáte to, podle sebe soudím tebe. A vsadím se, že i vy byste ráda takový rozmazlovací dárek dostala.

Nejste si jistí, zda budou přípravky z řady Magical Glamour Body vaší pokožce vyhovovat? Poraďte se s dermoporadkyněmi v dermocentrech lékáren Dr. Max. Zdarma vám udělají diagnostiku pleti a doporučí produkty přesně na míru.

Články k tématu Nuance Magical Glamour Body: Luxusní péče, kterou si zamilujete

  • Řasenka nesmí chybět ve výbavě žádné ženy. Jenže ne každá to s ní umí tak, jak by si přála. V tomto článku se podíváme na to, jak i z krátkých řas vykouzlit podmanivý pohled. Na pomoc si přizveme nejen kvalitní řasenky, ale také další „kouzla“.
  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.