Nuance Caviar and Pearl: Luxusní kosmetika pro omlazení pleti

10. 5. 2023 · 5 minut čtení

Řada Caviar and Pearl od značky Nuance vás potěší nejen luxusním složením a pěknými obaly, ale hlavně silným účinkem. Hydratuje, podporuje obnovu pokožky a redukuje známky stárnutí. Co všechno v této řadě najdete?

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Nuance Caviar and Pearl: Luxusní kosmetika pro omlazení pleti

Jakmile se mi do rukou dostala řada Caviar and Pearl od značky Nuance, bylo mi jasné, že nejde o obyčejné krémy na obličej. Ačkoliv se říká: „nesuď knihu podle obalu“, v tomhle případě to jinak ani nešlo a tyto nové produkty si moje srdce získaly už na první pohled. 

Celá řada se nese v duchu luxusu a elegance. A tím nemyslím pouze obal. Ale také složení, o kterém se rozepíšu níže. O tom, jak úžasně řada Caviar and Pearl vypadá, vám už dále psát nebudu. Jakmile ji totiž uvidíte na vlastní oči, pochopíte mé nadšení. Raději se pojďme podívat na to, co vlastně nabízí.

Nuance: Absolute Caviar and Pearl – představujeme omlazující kosmetiku.
Řada Absolute Caviar and Pearl obsahuje vzácné extrakty z kaviáru a perel.

Denní krém pro normální a smíšenou pleť Absolute Caviar and Pearl

Denní krém vyplňuje a vypíná pleť. Redukuje známky stárnutí pokožky, má liftingový efekt. Obsahuje výtažky z kaviáru, jojobový olej, máslo karité a výtažky z rostlin. 

Díky extraktu z perel nádherně rozjasní vaši tvář. Ta je po celý den dokonale hydratovaná a vyživená.

Noční krém Absolute Caviar and Pearl

Také noční krém obsahuje extrakt z kaviáru a perel. Pleť přirozeně obnovuje – výsledkem je omlazená, vyplněná a rozzářená pokožka. Během spánku intenzivně regeneruje a hydratuje. Posiluje pevnost a obnovuje pružnost pokožky. Stejně jako denní krém pleť vypíná.

Nuance: Absolute Caviar and Pearl – představujeme omlazující kosmetiku.
Přípravky z řady Absolute Caviar and Pearl intenzivně hydratují a podporují obnovu. Výsledkem je omlazená, vyplněná a rozzářená pokožka.

Oční krém Absolute Caviar and Pearl

Absolute Eye Cream z řady Caviar and Pearl je velmi jemný koncentrovaný přípravek se vzácnými extrakty z perel a kaviáru. Aktivní látky působí cíleně, o to více podporují omlazující účinek právě v oční oblasti. 

Díky své jemné až sametové struktuře se krém dobře nanáší a nedráždí křehkou pokožku. Je určený pro všechny ženy, které trápí vrásky či váčky pod očima.

Sérum Absolute Caviar and Pearl

Stejně jako předešlé produkty, i tohle sérum obsahuje extrakty z perel a kaviáru. Díky unikátní technologii chrání účinné látky a aktivuje je až těšně před použitím.

Sérum vypíná a zlepšuje strukturu pleti. Redukuje známky stárnutí pokožky, vyhlazuje vrásky. Po aplikaci je tvář díky extraktu z perel nádherně zářivá.

Aktivní látky jsou zapouzdřené v gelových perličkách. Perličkové sérum nanášejte na vyčištěnou pokožku jemnými krouživými pohyby, dokud se úplně nevstřebá a až poté naneste denní či noční krém.

Články k tématu Nuance Caviar and Pearl: Luxusní kosmetika pro omlazení pleti

  • Řasenka nesmí chybět ve výbavě žádné ženy. Jenže ne každá to s ní umí tak, jak by si přála. V tomto článku se podíváme na to, jak i z krátkých řas vykouzlit podmanivý pohled. Na pomoc si přizveme nejen kvalitní řasenky, ale také další „kouzla“.
  • Líčení je neodmyslitelnou součástí ranní rutiny. Avšak spousta z nás má naučené jisté zlozvyky a chyby, které přidávají léta navíc. Jakých 5 největších přešlapů bychom se měli vyvarovat a čeho se dopouštíme nejčastěji? 
  • 5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    5 mýtů o opalování. Nevěřte jim!

    · 2 minuty čtení
    Ačkoliv zásady správného opalování většinou známe, stále mezi námi kolují mýty, kterým mnoho z nás věří a nechce od nich upustit. Dnes se tedy společně podíváme na 5 nejčastějších a vysvětlíme si, proč se na ně nespoléhat.   
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora