Podzimní líčení: 6 přípravků, které vám nesmí chybět

4. 10. 2023 · 8 minut čtení

Během jara a léta není nic neobvyklého, když do svého denního líčení zařadíme i nějaké ty barvičky. Ovšem jakmile se ochladí, spousta žen od výraznějšího make-upu ustoupí, což je velká škoda. Vždyť i na podzim můžeme líčení sladit se svým outfitem a zahalit se do příjemných podzimních barev.

Simona Nosálová
Simona Nosálová
Podzimní líčení: 6 přípravků, které vám nesmí chybět

Zajímá vás, jaké přípravky a barvy jsou na podzim těmi pravými? V dnešním článku se podíváme na dekorativní kosmetiku Physicians Formula. Ta nabízí vše, co k dennímu i večernímu líčení potřebujete. Které produkty stojí za to?

Bronzer Physicians Formula 

Ikonický bronzer s brazilským máslem Murumuru patří k mým oblíbencům a používám jej již nějakou tu dobu. Neuvěřitelně bohatá a krémová textura se okamžitě vstřebá a zajistí dlouhotrvající hydrataci a projasnění tváře.

Obsahuje nejen brazilské máslo Murumuru, ale také máslo z kakaovníku a tucumy. Silná směs z Amazonie je plná esenciálních mastných kyselin a provitaminů, které pokožku vyživují a vyhlazují.

Bronzer sjednotí tón a poskytne zlatavě opálený vzhled. Výsledkem je zářivá a sametově hebká pleť. Na výběr máte ze čtyř odstínů, od toho nejsvětlejšího až po nejtmavší. Bronzer však můžete i vrstvit, proto raději volte světlejší odstín.

Tipy na podzimní líčení.
Bronzer sjednotí tón pleti a poskytne zlatavě opálený vzhled. Zanechá sametově hebkou pokožku.

Oční stíny Physicians Formula

Oční stíny of Physicians Formula jsou vhodné pro denní i večerní líčení – k dispozici jsou matné odstíny i ty s třpytkami. Ultra měkké složení má vysoký obsah pigmentů. Můžete volit mezi suchým decentním líčením nebo nanášet stíny na mokro a vytvořit výraznější efekt pro večerní příležitost. Odstíny lze snadno kombinovat a vrstvit. Ve složení najdete například peptidy, veganský kolagen a či vitaminy.

Jak se líčit na podzim?
Stíny od Physicians Formula lze snadno kombinovat a vrstvit. Ve složení najdete například peptidy, veganský kolagen a či vitaminy.

Já jsem si oblíbila Butter Eyeshadow Palette Sultry Night. S touto paletkou si můžete hrát a jednotlivé barvy kombinovat. Najdete v ní 12 barev krémových očních stínů pro suchou i mokrou aplikaci. 

Základem Butter Eyeshadow Palette Sultry Night jsou výživná rostlinná másla Murumuru, tucuma z plodů jihoamerických palem a kakaové máslo.

Physicians Formula pudr a balzám 2v1

Během chladných dnů naše pleť vlivem mnoha faktorů trpí a vysušuje se. Proto jsem namísto obyčejného pudru vybrala Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow Luminous Light. Ten totiž kombinuje pudr a balzám 2v1. Tvář rozjasňuje a díky balzámu s výtažkem z růže damašské také vyživuje.

Jemné mikroperličky zachycují a změkčují okolní světlo a prosvětlí každý tón pleti. Obsahuje plody kakadu plums a goji bohaté na antioxidanty – goji je jeden z nejbohatších zdrojů vitaminu C.

Růžová voda pomáhá zklidnit pokožku. Pudr výborně fixuje make-up, zvlhčující balzám přidává líčení jas a pleť vyživuje.

Jak se líčit na podzim?
Physicians Formula Rosé All Day Set & Glow Luminous Light kombinuje pudr a balzám 2v1. Tvář rozjasňuje a díky balzámu s výtažkem z růže damašské také vyživuje.

Řasenka Physicians Formula

Máte ráda, když jsou po aplikaci líčidel vaše řasy intenzivně černé a mají dramatický objem? V tom případě budete z řasenek od Physicians Formula nadšená. Řasy prodlouží, pozvednou a vykouzlí podmanivý pohled.

Jak se líčit na podzim?
Řasenky od Physicians Formula řasy prodlouží, pozvednou a vykouzlí podmanivý pohled.

Řtěnky od Physicians Formula

Pudr, bronzer, oční stíny i řasenku bychom měli – na řadu tedy přichází rtěnky od Physicians Formula. Obsahují hydratační složky, které rty vyživují a zvláční. Ty jsou po aplikaci dokonale hebké. 

Rtěnky od Physicians Formula jsou k dostání v různých odstínech. Na své si tak přijdete, ať už hledáte výrazné či jemné barvičky.

Zkrášlující voda Physicians Formula 

Ani na podzim se neobejdete bez toneru a fixace make-upu. Proto posledním produktem, který v kosmetické taštičce nesmí na podzim chybět, je Physicians Formula The Perfect Matcha 3-in-1. Tato zkrášlující voda totiž kombinuje oba zmíněné produkty v jednom.

Obsahuje prášek ze zeleného čaje a květy lotosu. Tonizuje, fixuje make-up, osvěžuje dehydratovanou a mdlou pleť a zanechává ji svěží a hebkou.

Vodu na obličej nanášejte vždy, když pocítíte, že to vaše pleť potřebuje. Lahvičku s vodou důkladně protřepejte a ve vzdálenosti 10 až 15 centimetrů od obličeje ji aplikujte.

Články k tématu Podzimní líčení: 6 přípravků, které vám nesmí chybět

  • Nestihli jste se objednat ke kadeřníkovi a vaše vlasy už volají o pomoc? Práci kadeřníků doma asi zcela nenahradíme, avšak za pomoci kvalitních produktů můžeme vlasům dopřát péči, kterou jistě ocení. Na co byste se tedy v péči o vaše vlasy měli zaměřit a po jakých produktech sáhnout?
  • Řasenka nesmí chybět ve výbavě žádné ženy. Jenže ne každá to s ní umí tak, jak by si přála. V tomto článku se podíváme na to, jak i z krátkých řas vykouzlit podmanivý pohled. Na pomoc si přizveme nejen kvalitní řasenky, ale také další „kouzla“.
  • Suchá pokožka dovede potrápit celoročně. A bohužel se jí nevyhneme ani bezprostředně po koupání. Kromě toho, že suchá pleť nevypadá hezky, necítíte se kvůli ní dobře. Čeho bychom se v péči o suchou pokožku měli vyvarovat, aby byla i po koupeli hydratovaná a vyživená?
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na témata zahrnující péči o pleť a tělo, dermokosmetiku a dekorativní kosmetiku. Věřím totiž, že vnitřní zdraví a krása úzce souvisí s krásou vnější.
Číst více od autora
O autorovi
Simona Nosálová
Simona Nosálová
Pracuji jako šéfredaktorka pro lifestylový magazín pro ženy. Mezi mé koníčky patří zvířata, zdravý životní styl, kosmetika a líčení. A právě proto se velmi ráda ve svých článcích zaměřuji na...
Číst více od autora