Krása a péče

  (129)

Články

Nejnovější články


  • 13. týden těhotenství – vývoj miminka

    Nacházíte se na konci prvního trimestru těhotenství. Plod je zatím velký jako broskev. Chrupavčitý základ kostry se pomalu mění na kosti, břišní dutina se zvětšuje, nevolnosti a zvracení ustupují. Co dalšího se v tomto týdnu těhotenství děje, prozradíme v následujícím článku.
    13. týden těhotenství – vývoj miminka
  • Kartáče na vlasy. Který je pro vás ten nejvhodnější?

    Přemýšlíte o pořízení nového kartáče na vlasy, ale nejste si jistí, který pro vás bude nejvhodnější? Nejste v tom sami. Na trhu najdete několik tipů kartáčů, avšak při koupi je potřeba zohlednit především typ vašich vlasů a vlastnosti vybraného kartáče.
    Kartáče na vlasy. Který je pro vás ten nejvhodnější?
  • Jak na domácí pedikúru? 5 kroků, jak si ji udělat v pohodlí domova.

    Toužíte po krásných a upravených chodidlech a nehtech na nohou? Od teď už nebudete muset chodit na pedikúru do salonu, ale zvládnete ji v pohodlí domova. Jak tedy na to, aby vaše chodidla a nehty vypadaly naprosto dokonale?
    Jak na domácí pedikúru? 5 kroků, jak si ji udělat v pohodlí domova.
  • Co je to SPF a jak si vybrat ten správný?

    Při výběru opalovacího přípravku se všichni automaticky řídíme údajem SPF na obalu. Čím víc, tím líp. Je to opravdu tak? Co tato zkratka a za ní uvedená číslice přesně znamená? Přečtěte si náš článek k tomuto tématu a vybírejte si opalovací přípravky tak, aby poskytovaly dostatečnou ochranu a přesně odpovídaly vašim potřebám.
    Co je to SPF a jak si vybrat ten správný?
  • Proč používat SPF na obličej každý den? Jen při opalování nestačí.

    Chránit svou pleť před UV zářením je důležité důležité po celý rok, bez ohledu na to, zda je slunečno nebo zataženo. Pojďte se s námi podívat na to, proč kosmetické přípravky s SPF zařadit do denní rutiny, jak vysoký ochranný faktor by měl pleťový krém mít a na co při jeho aplikaci nezapomenout.
    Proč používat SPF na obličej každý den? Jen při opalování nestačí.
  • Menstruační kalhotky – jak fungují a jak je používat?

    Už jste slyšela o menstruačních kalhotkách? Jedná se o praktickou a ekologickou variantu běžných ženských hygienických pomůcek. V našem článku se dozvíte, jak se menstruační kalhotky fungují, jak se používají a proč stojí za to je vyzkoušet.
    Menstruační kalhotky – jak fungují a jak je používat?
  • Jak na krásné a šťavnaté rty v pár krocích? Jen balzám nestačí.

    Toužíte po šťavnatých a hydratovaných rtech, ale ani pravidelné používání balzámu na rty vám nestačí? Nezoufejte, nejste v tom sami. Především teď v zimě potřebují naše rty něco víc.
    Jak na krásné a šťavnaté rty v pár krocích? Jen balzám nestačí.
  • Pěna, olej nebo gel? 5 tipů na odličovací přípravky

    Hledáte přípravek na odlíčení, který vás dokonale zbaví make-upu, vyčistí vaši pleť a nebude ji zbytečně zatěžovat? V tomto článku jsme se zaměřili na přípravky určené k odličování pleti. Poradíme vám, jaký odličovač je pro váš typ pleti ten pravý a doporučíme pár osvědčených tipů.
    Pěna, olej nebo gel? 5 tipů na odličovací přípravky